Totalt antall sidevisninger

mandag 10. mai 2010

Maimåned, brr det er sommer.

En skulle kanskje tro at alle som har lagt over til sommerdekk, har gjort det fordi det nærmer seg sommeren, men jeg som ikke har rukket det, trengte faktisk disse dekkene i dag. Jeg våknet jo faktisk opp til en liten snøstorm på datoen i dag som er 10. mai!! Tenk på det! Så ble det ikke akkurat bedre at jeg skulle oppover fra Nittedal til Gjøvik. På vei opp bakken til Lygna begynte snøfokken som aldri før, og da skulle man ikke tro man var i mai måned.

Ellers i det siste har jeg blitt degradert til syklist i trafikken, men dette også en skummel opplevelse i Gjøvik. Jeg har allerede rukket og slå sykkelen min hardt i baksiden av en bil som ikke gadd å stoppe for meg på en overgang (og jeg er den syklisten som går AV sykkelen og TRILLER den over fotgjengerovergangen!) og en som nesten har kjørt på meg, da det virket som han ikke gadd å se seg for før overgangen. Ellers har syklingen gått greit, i allefall nå som jeg bor såpass nærme de tingene jeg trenger å komme meg til.

Bilen min skal på EU-kontroll på onsdag, så det blir spennende å se om den går igjennom eller ikke. Det kommer jeg tilbake til senere, etter at jeg har utført kontrollen. Hvis den ikke går igjennom har jeg noen alternativer som jeg vurderer å gjøre.

Av idioter i trafikken møtte jeg en i dag, der jeg måtte bruke hornet godt og det var ved første to-felts rundkjøringen inn til Gjøvik. For det er jo ikke så lett og holde seg i fila si.. En annen ting de gjør her på bondeland er jo at de stopper og kjører nesten ut av veien da det kommer en begravelsesbil med følge, mens når ambulansen kommer, virker det som om de har det veldig travelt og ikke gidder å stoppe.

1 kommentar:

Torstein Andreassen sa...

Bilen gikk akkurat ikke igjennom på EU-kontroll, men var bedre enn forventet. Jeg trodde at de skulle ta all rusten i kanalene og ikke godkjenne det, men det var heller støtdemper på høyre foran -og bak som måtte skiftes. I tillegg til et hjullager på venstre side måtte strammes bak. Dette var kun de to feilene bilen har som må forbedres for at bilen kan kjøre 2 år til på veien. Så da blir det litt mekkings i ferien ;)