Totalt antall sidevisninger

tirsdag 22. juni 2010

Sommer, eksos og syklister..

Da var det tiden igjen for litt skriverier om mine bilepisoder. Nå er det for tiden ikke så mye kjøring, da sykkelen er et fint fremkomstmiddel så lenge sola skinner. Men disse andre syklistene da, som ikke helt forstår hva gang - og sykkelsti egentlig betyr??! De er ikke så veldig kjære i sitt eget liv, der de sykler på ripa av veien, på veier der farten er fra 60-80 km/t!! Ofte er også disse veiene dårlige, selv for biler, så hvorfor risikere å sette fast et sykkelhjul i veien? Vet egentlig ikke helt hvorfor de skal ut på denne bilveien i det hele tatt, da det ofte er egen vei for syklister der det er behov for det. (ja du kan argumentere med at "vi sykler jo for fort for sykkelstien"), men ikke faen om en syklist holder et gjennomsnitt med hva fartsgrensen er på veien uansett. Det er ofte god plass på disse stiene også, og er det folk som går der, er det vel ikke noe i veien for å ta hensyn til disse, som vi må ta hensyn til dere syklister på veien. En annen ting, gå nå av sykkelen når du skal over gangfelt, ellers har jeg ikke vikeplikt for deg!


Bortsett fra dette blir jeg ferdig med repareringen av EU-feil på bilen min i dag, så da kan det hende at jeg får "nyte" to fine år til med Golfen min. Har nå byttet både fremre og bakre støtdemper, og i dag er det kun hjullager som skal strammes bak.

Ellers skal sommeren nytes med med de fete 17 tommers felgene mine og det supre anlegget i bilen på 20 watt eller hva nå det er... God tur!!

Ingen kommentarer: